Köpråd: Busbil Bakhjulsdriven

Hej vill hitta billigast möjliga bakhjulsdrivna bil, billig försäkring och skatt. Manuell är krav. Helst besiktigad, men om den är obesiktigad men fungerar går det bra med.



Svar på inlägget: Köpråd: Busbil Bakhjulsdriven



Bmw med minst en 2.5L motor.


Ford Sierra, Volvo 240, Mercedes 190 eller BMW med 4-cyl motor är väl de bästa alternativen om man vill komma lindrigt undan kostnadsmässigt.


tack för svar! har tittat lite på ford sierra och de är ju billiga! Är det någon som kan några "kända" fel sierror kan ha. Så att man vet vad man ska kolla efter!


Den klassiska Fordrosten Kolla att centrallåset fungerar och låser alla dörrar plus bakluckan. Sedan går tripmätaren enbart till 9999mil och detta gör att de flesta kommer påstå att deras Sierra enbart rullat xxxx antal mil vilket väldigt väldigt väldigt sällan är sant Annars är det i regel pålitliga och roliga bilar. Om du köper en, glöm inte att ta en titt på oljenivån i bakaxeln, är tydligen vanligt att det kan behövas fyllas på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka