Köpråd Ford Mondeo Ghia -01

Tjenare. Ska åka och titta på en Ford Mondeo Ghia -01 nu på fredag och undrar om det är något speciellt man ska titta på/akta sig för? bilen har gått 28xxx mil. nått på motorn som man bör kolla på vid detta miltalet? typ kamkedjan m.m? verkar för övrigt vara en schysst bil.



Svar på inlägget: Köpråd Ford Mondeo Ghia -01



Min har gått 28000mil. Känns lika tight som en släktnings (11000). Kolla efter det vanliga på Mk3an, handbromsen, falsrosten i dörren, kolla även under sparklådan då färgen brukar nötas bort på mitten ungefär av stensprut. Starta motorn och öppna huven, lyssna efter ett knack ljud, hör du nått som verkar komma från generatorn så måste den bytas ca 3000:- för allt. Förutsatt att man gör det själv, inte svårast.. Motorn om det är en 2.0a tycker jag är en av de bästa motor nånsin gjorda. Problem med insug i början men det är fixat till nu.


Inget att leka med, bäst om de är bytt då man inte vill ha plastflisor (Som är större än ventilerna) in i motorn.


Har bilen gått 28000 ska det verkligen inte vara några problem. Det är bytt för längesen.


låter ju kanon. kan man se om dörrar är bytta tex? har man fortfarande garanti kvar på en -01? kan tillägga med att det är 2.0 bensinaren 145hk som sitter i bilen.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka