Köpråd: Dodge Ram 1500 5.7L Hemi

Hej! Som rubriken lyder vill jag ha lite råd och tips när det gäller köp av en Ram 1500. Jag har kollat runt lite och hört med folk men skulle vilja ha lite mer info från olika håll. Lite saker jag undrar är:Typiska fel? Skatt Försäkring (vet att det är helt olika men vad kostar DIN försäkring?) Bensinförbrukning Bensinkostnad/månad (hur mycket har du kört under månad ca.) Något annat man bör tänka på? Med vänlig hälsning, Daniel Lundahl



Svar på inlägget: Köpråd: Dodge Ram 1500 5.7L Hemi



Finns redan många sådana här trådar, är ju bara att söka. Och angående försäkringen så är det väl det bästa att kolla upp vad den kostar för dig, går att kolla upp snabbt och gratis. Sedan skatten så går det ju att kolla på transportstyrelsens hemsida oftast.


Jo, det är sant. Förbrukning är det ju många som skrivit upp. Men försäkringar.. Finns ju nästan inte ett enda försäkringsbolag som kan ge prisuppskattning på dem! Ringde 3st igår som svarade "Oj, jag kan inte hitta något. Men de är högt klassade så den är dyr i försäkring". Sedan fick jag tag i Trygghansa: 1200:- i månaden och sedan Länsförsäkringar: 772:- och jag är 20 år gammal. Folksam ville ha 3075:- i månaden.


kollade på försäkring på mig om en dodge ram 1500 5.7 hemi. hamnade på ca 11000 kr om det var hel/halvförsäkring kommer jag inte ihåg tyvärr. bor i centrala borås och ör 26 år. så vad du kommer få för summa är bara dom som kan svara på tyvärr



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka