Köpråd: Högtalare och stereo till saab 9-5 -04! HJÄLP!!!

men vågar man köpa 4 högtalare för 438 kr?



Svar på inlägget: Köpråd: Högtalare och stereo till saab 9-5 -04! HJÄLP!!!



Har du 800:- så finns ju faktiskt dessa:http://www.pmshopen.se/jl-audio-tr350-cxi/153-0


Har bara 800 till alla 4


men vågar man köpa 4 högtalare för 438 kr?


Fyra högtalare för 438kr ger dig knappast bättre kvalite än original. Strunta i dom där bak och byt bara fram, dom Pierre länkade är mycket trevliga!


Kan högtalare för 400:- vara nått och ha?


Tjena Jag läste en tråd här på garaget om att det skulle vara 4 tum i bakdörrarna på saab 9-5 -04 och andra säger att det är 5,25 tum. har nu kollat på dessa högtalare http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . 20p-2.html och dessa http://www.brl.se/sv/artiklar/ljud-och- . -ds35.html Dom är av märkerna Gas och Kicker, har hört att dessa ska vara bra märken!? Mycket tacksam för svar! Skriv gärna också svar om ni vet nått om det där med tummen på bak. Tacksam för ett relativt snabbt svar då jag skulle behöva beställa idag så det kommer innan fredag då jag skulle vilja överraska min pappa!!


Då skulle jag personligen valt dessa:http://www.pmshopen.se/dls-performance-225/86-0


Blev dom jag länkade, hittade på youtube en som spela upp dom av märket kicker och dom lät helt ok bättre än sprängda jävla skit högtalare


Haha.. kan tro det:-) kul att du blev nöjd iaf.






Liksom 4 högtalare för typ 750:- inte speciellt mycket lyx men blir ju såklart bättre än söderspelade och trasiga men det tråkiga var att dom som ska sitta i fronten inte spelar bas men det SKA dom andra göra som sitter med låter ändå som om dom hoppas upp och ner!!!!


Kickerkoaxialen är helt okej. Enligt min uppfattning så är det en av de mest prisvärda produkterna från Kicker. Den är betydligt bättre än original men någon bas ska du inte förvänta dig. Det är inte meningen att den ska spela bas. Dörrhögtalarna är också helt okej i det prissegmentet. Vad du hade kunnat göra för att få ut mer av budgeten hade varit att köpa 6,5" och sätta dem i framdörrarna istället. Då hade du fått dra om högtalarkablarna men det är inget jättejobb. Om jag hade varit i din sitts så hade jag funderat på att dela bort diskanten från dörrhögtalarna om du har den möjligheten. Annars går det ju förmodligen att bara klippa kablarna till diskanterna.


Original sitter det 4" (2,5" i H/K systemet) bak men med nya bafflar får man i 5,25".



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka