Köpråd Toyota Supra -90? Luktar något skumt här tycker jag

Tjena. Har hittat den här Supran på blocket (http://www.blocket.se/uppsala/Toyota_Su . 15&w=3) Jag tycker det luktar något skumt om denna bil. Främst miltalet, skicket?! och framför allt priset. Sen att den aldrig varit reggad i Sverige? Ifall man slår på CWT633 på fråga på annat fordon så får man upp att det är firman som äger bilen. Att den varit utlandsreggad först 1987 men aldrig varit reggad i Sverige? Hur kan den ha skyltar? Den har varit avställd sedan 2011-09-06 och har haft 0 ägare. Det står inte heller när den besiktigades eller vad mätaren stod på då. Men det är inte heller körförbud? Kan någon förklara detta för mig tack.



Svar på inlägget: Köpråd Toyota Supra -90? Luktar något skumt här tycker jag



Verkar helt klart mystiskt... Hade jag varit du, så hade jag inte lagt någon mer tid på att kolla upp en sådan bil


Känns lite "too good to be true"


Vem säger den inte är reggad i sverige......... Bara för att TS inte är för snabba med bilar som är importerade av bilhandlare och därför haft sk 0 ägare betyder det jo inte bilen inte är oki. Morsan köpte för många år sedan en tyskimporterad mazda 323F precis som här av en bilhandlare med 0 ägare. Enda nackdelen var att hon fick stå för den skrotavgiften som är inbakad i nya bilar men annars var det inga problems. Miltalet på en gammal MY 87 kan du väl inte hänga dig upp på - bara ringa firman begära får se besiktningsprotokollet - eller ännu bättre ring SBP och få en kopia på det. Skulle inte förvåna mig ett enda dugg om allt är oki på bilen - miltalet korrekt eller ej


Registrerad i Sverige är den uppenbarligen, hur kan den annars fått nummer CWT633? En importbil kan även få 0 ägare i pappren det beror på hur du registrerar in den, den här bilen har importerats och registrerats men aldrig tagits i trafik det är därför det ser ut som det gör under fordonsfråga. Varför den blivit ståendes får säljaren ge en bra förklaring på tillsammans med bilens historik, och om det saknas hade jag också blivit tveksam.


hade helt klart tagit en titt på den bilen ser ju väldigt fin ut ! och går den fint i maskinen och man inte hittar några andra jätte deffekter är de ju bara ställa på och tuta o köra


Ser ju fin ut på bilderna och stämmer 14000 mil är det ju inte så farligt.. dock sitter det ingen turbo i den där bilen... Dimljusen kan man ju kanske byta till ett par originalare med om man nu ska köpa den..


Det är VD:n som importerat bilen och sedan skrivit över den till firman. Den är enbart förregistrerad. Du får väl fråga varför den stått så länge utan att bli såld. Prutläge kanske.


Har importerat lite bilar... Kan vara så att ursprungskontroll är godkänd och regbes gjord men INTE Den vanliga bes. Vilket jag finner lite märkligt. Kanske det är något generalfel som gör att den inte kan gå igenom? (Bara spekulationer) De har haft bilen sedan hösten 2011. DET tycker jag inte om!


Den är besiktad 2011-09-30 UA. Besiktningsperiod 2012-01-01-2012-05-31 Ej besiktad, körförbud.






står även 0 ägare på min Speedster då jag inte ställt på den sedan jag regbesikta den.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka