Köpråd: fälg förslag till min bmw!

hej! har en bmw 330! http://www.garaget.org/?car=316773&image=2987660 skulle vilja ha lite hjälp med vad ja ska köpa för fälgar! skriv gärna vad ni tycker! mvh Jimmy



Svar på inlägget: Köpråd: fälg förslag till min bmw!



dotz roadster 19'' svarta!


JÄvligt fräscha!


Ooooj..finns så många fina fälgar. Vicken prisklass har du tänkt dej då?


Bmw har ju fälgar som är jäddra stiliga till e46:an åxå. Som 7 seriens E65 19" fälgar, X5 19 tums fälgarna. Kan rekomendera Greenpart.se. Där finns många stiliga fälgar. Ägaren är här på garaget någonstans. Kommer inte ihåg vad han kallar sej för.


gå med i bimmers of sweden på facebook


http://www.brock.de/de/felgenprogramm/brock.html http://www.molway.com/ Brock är några som jag tycker om. Personligen tycker jag om fälgar med bred poler bana. Tycker även du max ska gå på 17 - 18". Bilen blir bara trött av 19". Tycker även att 19" eller större bara blir fälgar på hela bilen, men det är förstås tycke och smak.


runt 7-8 tusen!


riktigt fräscha asså. jävligt snygga! tror du det blir snyggt ihop med en grå bil?


http://www.specialfalgar.se/f%C3%A4lgar . en-hd.aspx Enkei Lusso tycker jag passar riktigt fint (Skriv in ditt regnr eller välj bil i listan för att "prova" fälgar)






Jag rekomenderar att du kollar efter begagnade hjul istället om du inte har bråttom. Jag fick tag i mina 19" för 9000kr. Killen hadde använt dom i 1 månad. Syntes knappt att dom var använda med så gott som nya däck. Men det gäller att ha tålamod.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka