KÖPRÅD: Andra bil med Automat

Hej, letar efter andra bil med automat, har kikat en del på Opel Vectra och Astra men vet inte riktigt hur automaten på "äldre" oplar är? (årsm 98-02) jag är även öppen för andra förslag (inga 740.) prisklass 5-10k kom med förslag!



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Andra bil med Automat



Kikat nåt på saab? Har själv en och man får mycket bil för pengarna. Det är en saab 900 -98 jag har och är helnöjd med den och det är en automat. Tänkte jag skulle byta upp mig lite till en 9-3 eller 9-5 inom kort. Bara för att få lite nyare modell, men är som sagt helnöjd med bilen


Har ju en 9-5a med automat men den sörplar i sig en hel del bensin! hur är 9-3 typ -00?


Opels lådor är bra, inga speciella svagheter i dom. http://www.blocket.se/sodermanland/Opel . 12&w=1 Andra förslag:Mazda 323: http://www.blocket.se/sodermanland/Mazd . 12&w=1 Toyotor. Honda Civic: http://www.blocket.se/sodermanland/Hond . 12&w=1 Mits: http://www.blocket.se/sodermanland/Mits . 12&w=1


Oj, såg inte du hade en saab redan hahaha. Den 900:an jag har ligger på ca 0,8 liter/mil på långkörning, ca litern på stadskörning vilket jag tycker är okej på en sån bil. Är 9-5:an törstigare än så? Kan tilläggas det är turbo jag har.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka