Köpråd glidar pickup

Hejsan börja bli sugen på en pickup, men vad finns det för feta? Jag hade tänkt mig nått som är ganska billigt i drift/försäkring kanske, den jag har hittat hittills som fallit mig mest i smaken är 454ss men den passar nog inte inte in så bra på den beskrivningen. Tänk den karossen med en lupo motor. Eller en manlig typ tokhöjd dodge ram. Eventuellt skulle jag kunna tänka mig att sälja av supran och köpa en ford f150 lightning. Eller kapa i supran och bygga supra pickis Nej men är det nån som har nå förslag på "feta" pickuper? Helst under 100k om jag inte ska sälja supran Mvh T



Svar på inlägget: Köpråd glidar pickup



Feta pickuper som är glidare? Ja det är väl bara att kolla efter så stort som möjligt. Har du C-kort så kika efter en dually 60-talare får du ju för under 100 tusen och dem är trevliga. Annars är det väl mer vad du gör med den som spelar roll, du kan få en S10 jävligt fet med modifikation.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka