Köpråd - Pick up!

Hej, jobbar som bilplåtsslagare, men hatar att skruva med motorer och fjädring och dylikt. Men är ute efter en Skjyst "manlig" pick up. Den får gärna ha problem med lack och rost på kaross eftersom det jag fixar detta med "glädje"... vill dock ha en i övrigt pålitlig bil. Ett annat kriterie är att jag vill ha den relativ bränsle snål, så kanske en diesel vore bäst!.... Prisklassen jag tänkt mig är allt från 10 tusen till 150 tusen.... Har dock som stadsbo ingen koll på pickups så vore taksam över alla möjliga kloka råd!



Svar på inlägget: Köpråd - Pick up!



Dogde Ram där har du en manlig pickup


kvalite? lättskruvat? billig i drift/reservdelspriser?


Tror du att du kan specificera närmre vad du tänkt använda bilen till? För vad jag förstått är en del modeller rena arbetsredskap som är obekväma att åka i och har opålitliga vägegenskaper framför allt utan last, medan andra är bekväma som en SUV men ömtåliga och opraktiska vid en jämförelse.


den kommer till största delen användas som Suv. köras ytterst lite offroad eller som arbetsfordon. men givetvis vill man ju ha fördelarna med att kunna köra av vägen någon gång ibland... eller köra i snön.... så är inte ute efter en ren gatu pickup utan en mer allround variant....



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka