Köpråd dodge eller cheva pickis

Tjenare alla truckers! går i tankarna att skaffa en pickis. har aldrig ägt en tidigare så alla tips och fällor man ska undvika är tacksamma! första funderingen är storleken invändigt, är 2 meter lång och less att klä på mig bilarna, tänkte att en bil i min storlek skulle vara skönt vilken är mest vänlig för benutrymme? sen vilka motoralternativ ska man fundera över? är inte ute efter nått fartvidunder eller skogsplöjare, mer som en brukis. ska man satsa på dieseln eller bensinarn,v8 eller v6 ? och hur många liter ska man sikta in sig på går det att få en fin som inte är sönderkörd och bortrostad för runt 80-90? har änsålänge kikat på dodge ram 2500 och silverado 1500 som jag tycker ser rätt maffiga ut=)



Svar på inlägget: Köpråd dodge eller cheva pickis



Beror på hur mycket du har tänkt att köra, En diesel är mycket dyrare i skatt och det gör inte så mycket i bränsleförbrukning. En amerikanare ska ha en v8:a


En sån cheva med diesel kostar 5018 kr/år i skatt, en bensinare runt 3000-3500 kr tippar jag på. Har ju själv en suburban med 6,5td (samma som i pickisarna) o den gillar jag skarpt. Men om man ska välja diesel så är nog förutsättningen att man kan köpa billig sådan (nej inte stulen) eller åker oerhört långt. Tycker faktiskt att min v8 turbodiesel låter ganska gott dessutom...


vi har en cheva pickis med 6,2 diesel och den går faktiskt ganska billigt 1,2 ca blandat


Silverado 01- duramax och Allisonlåda. Dodge har dåliga vxl-lådor:)


Hittar du en vettig Cheva pickup från 83 så är den skattebefriad och man sitter ganska skönt i dom, om du nu gillar den gamla kantiga karossen. Dessutom så låter 6.2 och 6.5td riktigt fint när man startar dom, ännu bättre om det är riktigt kallt ute.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka