Köpråd; billig vinterbil

Billig vinterbil är dags att införskaffa. Budgeten är jag osäker på för tillfället... Men jag vill komma undan så billigt som möjligt!!! - krav; - driva bak - Billig i drift(helst under 1L/milen) -Relativt billig skatt(helst under 2000kr om året) 240,740,940 har jag redan kikat lite lätt på. Ford sierra finns typ ingen i värmland till salu.



Svar på inlägget: Köpråd; billig vinterbil



När jag letade hittade jag många Mercedes 190 i Värmland. Stämmer in på dina krav.


Har du tur kan du kanske hitta en BMW E30 325i i hyfsat skick för hyfsat lite pengar, men då behöver du tur. Bakhjulsdrift, diffbroms och rätt hyfsat med kräm.


merca 190 .. eller någon volvo för 0-1000kr, mer än så ska man inte betala för en vinter volvo.. eller så får du leta efter en billig impreza, mycket roligare än så kan man inte ha för skit pengar


Rätta mig om jag har fel nu..Men mercedes har väl ingen handbroms?.. skulle nog va lite skoj att dra i handbromsen ibland..


Ahaa! får kike lite då:)


Mercedes har väl ingen handbroms? eller är jag helt ute och cyklar nu....


jo visst har de en handbroms ! automat bilar har dock endast en pedal man trycker ner


Ahaaa.. för jag hade för mig att dom inte hade handbroms..tackar=)


tydligen har vissa automat bilar också handbroms denna tex http://www.blocket.se/malmo/Mercedes_19 . _8&w=1






Åhfan! då kanske det var w124;an som inte hade handbroms då.. Man lär sig nått nytt varje dag


Alla mercor har handbroms. Dock är det som tidigare nämnt oftast en pedal längst till vänster man trampar ner, sedan drar i en "spak" för att frigöra handbromsen. 190e (w201) om jag minns rätt har "vanlig" handbroms. Även automat. Hade det på min men det är nästan hopplöst med automat på vintern ifall du fastnar eller vill sladda omkring.


Du har ju Audi´s Quattro också kan få en audi 80 för en liten summa pengar.


Parkeringsbroms har alla MB, däremot finns det även fotmanövererad parkeringsbroms, för att manöverera den pedalen med HANDEN blir svårt Du har så rätt, W201 har parkeringsbromsen manövererad med handen (förslagsvis) mellan främre stolarna. W124 som tidigare är nämnd har fotmanövererad parkeringbroms.


Haha, va sånt broms jag menaade känns lite jobbigt om man ska göra en handbromsvänning, å trycka ner skiten med foten;)


Åhfan! tack så mycket=)


mb 190 e kanonbra att sladda med, hade en förra vintern


ja har både en 740 och en 190 som ska säljas, plus att ja också bor i karlstad hör av dej via pm om du är sugen. kan lägga upp bilder om du vill


Hehe okeej:D har hittat en nu tror jag


Har Pma dig nu;)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka