Köpråd Volvo S40 2.0 2003

En kollega funderar på att skaffa en sådan, om det inte blir denna så kanske en likvärdig, men iaf nån med automat och 2.0 motorn Vad är bra resp dåligt med dessa? http://www.bytbil.com/bilar/volvo/s40/w . f0C.pgCYA!



Svar på inlägget: Köpråd Volvo S40 2.0 2003



Trevlig bil att köra. Mycket trång inuti. Går att köra rätt billigt. Men jag tycker verkligen du ska snegla lite på en 2.0T istället. Den drar inte mer och är bra mycket mysigare maskin i... Dessutom rätt vanlig. Är inte så haj på mekaniska fel men vet att lite små elfel förekommer vilket det inte brukar göra på Volvo. Kolla så allt sånt fungerar och i synnerhet att ACC kyler.


Skulle kolla på en bil med 2,0T istället drar runt 0.7 blandat och bra mycket mer öss i för omkörningar å sånt.. en bil med 140 hk utan turbo händer det inte mycket med kan jag säga. Sen det vanliga att kolla service rost å sådant. Annars så är 03_04 de sista av serien där typ allt dåligt e åtgärdat. Rätta mig?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka