Köpråd. Bensinsnålast Toyota Rav4 el Ford fusion?

Nån som kan ge lite info om dessa och vad dem drar? För och nackdelar?



Svar på inlägget: Köpråd. Bensinsnålast Toyota Rav4 el Ford fusion?



Ford Fusion finns som hybrid och ska gå på 0.63 liter per mil (Källa http://www.fueleconomy.gov/feg/Find.do? . p;id=30373). 2.5 liters fyra med automat. Ganska udda vagn i Sverige men ett klart trevligare alternativ än europeiska Mondeo. Finns dock inte som kombi.


Tack för svaret Tittade på en 08 idag, men såå ful live tyvärr. Ingen som har nåt att säga om Toyota Rav4?


Tänker du på den Fusion Tynnerstroem länkar till eller den lilla stadsjeepen som såldes i Sverige? Modellen med hybrid är svår att jämföra med Rav4, utan bör snarare jämföras med Lexus GS450h från samma tillverkare. Lilla Fusion bör dra mindre soppa än Rav4, men Toyota är en bättre bil på alla punkter. Köp en sådan istället.


Denna som du visar bild på Tycker ju den ser rätt fin ut på bild men inte alls hög i verkligheten el snygg *S* Får åka och spana på en Toyota Rav4



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka