Köpråd: Passat Variant 1.8t Kombi 03-06

Hej Garaget! Vi skall sälja vår pärla nu och uppgradera till kombi. Det vi önskar är lite tips och ideér/erfarenheter om bilen i topic. Den går verkligen att göra toksnygg, faller oss precis i smaken på den punkten. Men då ingen av oss kört vw så undrar vi lite om det finns några kända fel eller andra saker man skall hålla ögonen öppna för när man tittar på denna bil. Ska man passa sig för någon speciell årsmodell av bilen? Eventuellt, eftersom det är en turbo, så kan man ju få lite ytterligare effekt också. Någon som har några erfarenheter om just detta? Vi skall även i dagarna åka och "provsitta" bilen för att själva bilda oss en uppfattning. Tackar ödmjukast för svar. // Rickard & Sandra.



Svar på inlägget: Köpråd: Passat Variant 1.8t Kombi 03-06



Det bästa du kan göra är att besöka vwpc.se och skapa en tråd där! Där kan dom VW. Jättetrevliga är dem med för den delen -06 passat är av karossen 3C.. -03 -05 är 3BG. Det finns många köpråd trådar på vwpc också.. Men starta en tråd där och ja lovar du får bra hjälp.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka