Saab 9-3 , Saab 9-5

Vad tycker ni om dessa? Har de hög bränsleförbrukning ? Växellåda m.m.? Fram med vad ni tycker! Edit: 94or till 2005 För är nämligen sugen på att köpa en och vet inte om det är värt pengarna.



Svar på inlägget: Saab 9-3 , Saab 9-5



Framförallt 9-5 är ju mycket prisvärd. Fortfarande en bra bil, även om den har några år på nacken. Motorerna har ju varit den svaga punkten, men de som inte har rasat nu lär nog inte göra det heller (om man bara sköter oljebyten etc). 9-5 Aero flyttar ju på sig rätt bra, men går att köra på ok bränsleförbrukning om man kör som folk. Gamla 9-3:an är inte riktigt lika prisvärd, sämre bil än 9-5 men sen beror det ju på vad man letar efter.


Tänkte på en 98-2002a 9-3a eller 9-5a, vill både ha en bil som håller sig o inte rasar och en som är snabb men äter inte upp hela min plånbok


Vad har du för budget för inköp?


40 tusen då ska den ha mkt uttrustning m.m. men är ute efter 10-35 typ


Leta upp en fräsch 9-5, tycker jag. En 2,3T eller Aero är att föredra, 2-litersmotorn tycker jag är lite trött. Se till att vevhusventilation är bytt och att oljan är bytt rätt ofta. En Aero kom ju med mycket utrustning som standard och prisskillnaden mellan de olika varianterna är inte så stor längre.


Prova sök på "Saab 9-5 köpråd" i forumet så kommer du att hitta mängder av befintliga diskussioner med mängder av information.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka