Köpråd Skyline R32 gtr 91"

Jag har nu hittat en skyline som är är sugen på men tycker endå han begär lite lite endå för den 85k så jag har frågat han vad som är gjort med den osv han är tydligen enda ägaren på den när dom kom hit till Sverige och det stämmer kollade upp på transportstyrelsen.Motorn och lådan går bra och inga missljud säger han sen har han kört den väldigt lite med mest stått i garage den är i original skick alldrig trimmad men har endå det lilla extra som är kul.Motorn är servad med olja osv ochså.Så jag tänkte höra mig för om vad man ska se upp med med tanke på att han vill ha så lite för den men åt andra sidan så är det bra för min del för jag har inte jätte mycket att lägga på bil nu. Så kom med förslag och goda tips och råd.



Svar på inlägget: Köpråd Skyline R32 gtr 91"



Kolla efter rost! Speciellt omkring fjädertornen. Vem importerade den? Konverterade lysen? Drar den olja? Rök vid gaspådrag? Hur känns kopplingen? Skrap vid snabba växlingar på högre varv?


ok tack för tipsen skall kolla upp det


Nyfiken lite på vad du tycker om det priset på bilen skulle du ha köpt den för det priset?


R32 gtr brukar väl ligga i det området. Om den är i bra skick och är det du är ute efter så varför inte.


Ok ja jag hoppas den är i det skicket han säger att den är i


köp min istället


nej men tack endå



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka