Köpråd: Volvo V70 II 2.5FT Momentum (Aut+231hk) -10

Vad tycker ni denna ska landa på för pris? Något rostigt avgassystem, är det varningsflagga på den? https://www.kvd.se/sv/auktion/personbil . ?allinfo=1



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo V70 II 2.5FT Momentum (Aut+231hk) -10



Nej jag tycker den kan vara värd en vidare titt, men jag tror inte den är värd mer än som mest 150.000:-. Den behöver service inom kanske 500mil som mest, däcken är inte i toppskick och den har en del märken i lacken som drar ner värdet. Att ge sig på en lackering kanske pedanten gör, jag hade nog tagit den för vad bilen är men gett den en polering och lackskydd eftersom solida röda färger är känsliga. Vad de menar med avgasröret begriper jag inte, hur rostigt kan röret på en drygt tre år gammal bil vara? Jag hade nog hållit mig till cirka 135-140.000:- om jag bjudit på den bilen, det är billigt men tanken med KVD är också att komma lite billigare undan tycker jag annars kan bilen lika väl gå till någon annan. Du kan jämföra med den absolut billigaste bilen på blocket:http://www.blocket.se/kalmar/Volvo_v70_ . 20&w=3 Övriga motsvarande bilar kostar åtminstone cirka 20.000:- mer än denna (begärt pris).



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka