KÖPRÅD: Bil diagnostik, budget över 20000

Hej, behöver lite råd ang dator till diagnostik för bilar Den ska klara av att läsa av och radera felkoder för bla. motor airbag abs och sådant även elektroniken i bilen är extremt dålig på detta då jag bara kört med mindre grejer budgeten är som sagt mellan 20k-25k kronor länka gärna till maskinerna! snabba svar vore guldvärt! mvh



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Bil diagnostik, budget över 20000



Har fått tips om "autocom" som finns till bilar-lastbilar och något annat, är den bra?


Vet inga priser, men vet att endel verkstäder har Bosch ESI[tronic]. Kan säkert vara dyrare än 25k men kanske värt och kolla på i alla fall...


okej, ska kolla på det! Tack för tipset


vag-com.se är ju bra till vag bilar


skulle va fint det med men den ska in på "all bilsverkstad"


farsan använder autocom ifrån autoexperten på sin verkstad, fungerar till dom flesta system på dom flesta bilar typ 95--> enda jag vet som dom hade problem med var Airbag på en jaguar, den gick inte att komma åt.


Jo Autocom använder sig våra Mekonomenverkstälder av också. Jag gillar det och med väskan som vi har på jobbet med alla kablar och kontakter täcker man typ hela bilparken. Allt från min gamla VR6a från 1992 till nyaste bilarna. Så kolla på Autocom, bra och smidigt system.


Autocom funkar bra dock ej på vissa fordar?? Tappar kontakten när du kör på starten som tydligen skall berå på brist på strömtillförsel men aldrig lyckats lösa detta hur många batterier jag än kopplar på. Funkar ej på cheva.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka