Köpråd, Bmw 535 Xd?

Tänkte sälja min 335 och köpa en 535 diesel med fyrhjuls drift, tänkte att den är lite snålare än bensin! vad tycker ni? bra bil?



Svar på inlägget: Köpråd, Bmw 535 Xd?



Du är medveten om att endast den nya 5-serie F1x finns med kombinationen 35d och fyrhjulsdrift från årsmodell 2011 och framåt? Oavsett är det inga stora skillnader i förbrukning, diesel är inget underverk av låg förbrukning och skall du köra igen den högre skatten och de högre underhållskostnaderna räcker det inte med att du kör 2000mil/år direkt. Räknar vi dessutom med prisskillnaden mellan en 335i xDrive från 2008 och en 535d xDrive som är maximalt cirka ett år gammal är det mycket pengar som du inte får igen om du sparar 1:-/mil. Det blir tvärt om en förlust om du räknar med den nyare bilens högre värdeminskning som är mer än 1:-/mil utöver din nuvarande bil.


tack för rådet!!!! ska verkligen tänka över mitt köp, vill gärna ha en bmw med fyrhjuls drift med lite kraft till vintern:)))


Och vad har du idag, en moped? Varken 535d E6x eller 335d E9x finns med annat än automatlåda och bakhjulsdrift, utan vill du ha kombinationen diesel och fyrhjulsdrift är det 330d eller 530d som gäller. 231 eller 245hk beroende på årsmodell är dock helt ok (snarare mer än ok om man inte är lite bortskämd!) men inte 335i-prestanda.


heheh 335 xi;) okej men jag ska fundera på saken!!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka