Köpråd: Första bilen, vilken ska jag välja? 20-30KKR

Ja du kan få en väldigt fin för de pengarna men du får nog ingen gt för de pengarna impreza då



Svar på inlägget: Köpråd: Första bilen, vilken ska jag välja? 20-30KKR



Vet ingenting om Subaru, men hade den här kunnat vara någonting om den inte vore såld? http://www.blocket.se/orebro/Subaru_Imp . 11&w=3


den va ovanligt billig så kan nästan misstänka att de var något fel på den... men man hade ju kunnat åka och kolla på den är en väldigt kul bil !


"Är inte e30 slö". beror på vilken motor


Nu är jag inte så high på bilar ö.h.t., men säg originalmotorn? Eller det kanske är svårt att säga vilken som är original.


Impreza är fantastiska bilar.. Kika på WRX och GT , så borde du hitta något fint i din prisklass! Mvh P.S du kommer inte bli missnöjd!


Någon speciell årsmodell jag borde kika på?


Visst finns det Miator för 30,000 kr men då är det främst 1.6 liters motorn men jag tycker ändå du ska ge den en chans och provköra, du lär inte ångra dig! Angående det där med cab så finns det hardtop att köpa till men dom ligger på cirka 5000 kr, men har du tur hittar du en som redan har ett sådant tak.


Jag antar att jag ska försöka hitta en att provköra då! Det är ju en rätt liten bil, hur stort (litet) är bagageutrymmet?


finns ett par olika motorer till e30in 316,318,318is,320,325, m3 ... är väl de modeller som finns utav e30 karossen






Jaha, nu förstår jag Jag antar att 325 är hetast efter M3? Är det lika stor skillnad prestanda- som prismässigt mellan dem?


Finns 316 100hk, 318i 113hk, 320i 129hk, 323 142hk, 325i 170hk , Olika varje årsmodel. men ja det är skillnader som du ser, från 4or till raka 6or. Finns inte en enda som är "orinal" alla dessa är det


Tycker jag du gör rätt i, väldigt roliga att köra trots att dom inte har så många hk! Bagageutrymmet är inte jättestort om man säger så, och det hjälper inte att reservdäcket tar upp en stor del. Hittade en bild på google, tänk dig att reservdäcket är stort som ett MC däck så kan du få dig en uppfattning! http://housebroad.com/Miata/90Miata_trunk.jpg



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka