Köpråd: Volvo S40 T4-98

Hejsan! Jag är sjukt sugen på att köpa en Volvo S40 T4, då det har varit en drömbil sedan barnaåren Har hört att det kan vara problem med rost runt hjulen och vid grillen(?), (Hur svårt är det att laga rost egentligen?) även att bilen kan vara lite ostabil, men det sitter ett fjäderbensstag på så det borde väl stabilisera? Räcker det med ett öppet sportluftfilter för att få "pysljudet"? Hehe Är det något jag bör tänka på när jag provkör den? Lyssna efter något ljud eller dylikt? Några ställen jag ska kolla lite extra på vid inspektion? Eller har du några andra tips? Allt välkomnas! /Jerreberre



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo S40 T4-98



Köp min;) till salu


Haha, tack, men nejtack Har en annan i sikte.. Men har du några tips? Något som krånglat eller så?


Min har inte krånglat något... Men kolla så att det inte finns för mkt rost, vanliga ställen, motorhuv skärmkanter och bak på en skarv mellan bakdelen och sidodelen... Som med alla bilar;) även turbon så att den inte är slutkörd och att servisar och dylikt är gjort;) Om du vill ha pysljudet så ska du dels som du sa ha sportluftfilter, och om du vill att det ska låta lite mer kan du även ta bort "mattan" som sitter under motorhuven Kan väl också kolla oljan på den;)


Okej, kan ju vara så ja Hur kollar man om turbon är slutkörd då? xD Okej! Kontaktar dig kanske om jag behöver hjälp med hur jag gör det i framtiden..


Hehe gör så;) kan väl bara säga så att man känner att turbon är slutkörd;) inte den större kollen själv men provkörde några t4 innan jag köpte min...någon rasslade det satan i och i en kom aldrig trycket..tvivlar starkt på att det var en t4 som det stod i annonsen


Jaha, okej. Får se om man känner det då Haha.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka