Köpråd focus rs vs Bmw 335 coupe/cab och nissan r34 gtr

Vilken av dessa bilar skulle ni tro på, varje bil har sin för och nackdel. Bmw 335 coupe eller cab Focus rs 2010 Nissan skyline r34 gtr Vet att det är stor skillnad, focusen och 335 är nybilar med mer komfort plus billigare delar men r34 ( en av drömbilarna ) är en brutal körmaskin något dyrare men ändå jäkligt grym och enligt mitt tycke värd sina pengar. Varför dem andra bilarna är med i leken är för att de går hyffsat, behöver inte serva lika ofta samt billigare i delar, har dock ingen superkoll men om nån kan komma med tips och råd samt jämföra dem olika bilarnas för och nackdelar vore det tacksamt!



Svar på inlägget: Köpråd focus rs vs Bmw 335 coupe/cab och nissan r34 gtr



Tre helt olika bilar i tre helt olika klasser. Focus RS är en av de roligaste framhjulsdrivna bilar du kan hitta, BMW 335i är en grym kombination med en lättrimmad och driftsäker motor samt hög komfort och tysk kvalite, R34 GTR är ett mystiskt japanskt monster med många hemligheter.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka