Köpråd Toyota Land Cruiser (Artic Truck) VS. Mitsubishi Pajero 44"

Som rubriken lyder så har jag lite svårt att bestämma mig! Båda bilarna är sjukt fräna men ja vill helst veta vem ja kommer bli mest nöjd med vad det gäller reservdelar, service, bränsle ekonomi you name it! Ja vill inte slänga pengarna i sjön. Fördelar mot nackdelar när det gäller båda modellerna. Har ingen erfarenhet av Toyota Land Cruiser, har för tillfället en Mitsubishi Pajero Shogun och den är jävligt go att åka i, men har fått problem med lådan. Kick down funkar men den tar liksom inte driv ordentligt på 3:an och vägrar kasta i 4:an, är det någon sjuka hos pajero eller är det ett enkelt fel som inte förkommer så ofta? Tacksam för allt vad ni har att informera mig om.



Svar på inlägget: Köpråd Toyota Land Cruiser (Artic Truck) VS. Mitsubishi Pajero 44"



Är det ingen som har något att säga om detta?!


Jag åker en del till UAE för affärer. Där äger jag en LX570 som mer eller mindre är en LC men Lexus. Jag är mycket nöjd. I UAE är LC bland de vanligaste bilarna och de körs hårt i öknen. Har nog aldrig mött någon som haft problem, de går sällan sönder och är sjukt driftsäkra. Har för mig att LC är snålare än Pajero. Gör ett par sökningar och jämför LCs chassi med Pajero. Jag hade valt Land Cruiser vilken dag som helst. Lycka till!


Tack, detta tas starkt i beakande vid ett beslut. Bilder kommer att komma upp när den har anlänt till Swedala.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka