Köpråd: caddy mk1 1990

tjenna , tänkte kolla vad ni tycker om en caddy mk1 som har gått 26 000 mil , står på plåtfälgar Styrled, Yttre glapp båda sidorna + Stopplykta Höger bak ur fukntion. körförbud sedan måndag (23/7) "text från annons" Den är garagelackad caterpillar-gul inte världens bästa finish. Liten lista om bilen: *Sänkt med flippad bakaxel och coilovers fram. *5 växlad låda med ekonomiväxel. (vad de nu ska betyda) *CD-spelare med USB-läsare och 2 högtalare. *95hk bensinmotor som alltid startar och drar bra. *Som alla caddys är den reggad som lätt lastbil. *Måste ombesiktigas och skattas i Augusti han vill ha 8500 för den är det för mycket ? har fått ner den från 10 , ska man pruta mer eller leta annat ?



Svar på inlägget: Köpråd: caddy mk1 1990



8500kr, ja det skulle jag nog betala för en Caddy.. I fint originalskick med schyssta fälgar eller dylikt. Jag gav 1300kr för min, fullt fungerande men massor av jobb, ful och obesiktad.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka