Köpråd bränslesnål andrabil max 25K

Behöver köpa en bränslesnål andrabil och vill lägga max 25000. Min fru har lagt ett krav och det är att de ska vara ac i den. Har kikat på Vw Polo kombi och Vw Golf IV (kombi inget hinder). Sugen på att tyskstuka lite Nån som har några tips och råd vad man bör kolla extra noga på på de modellerna? Motorerna är 1.4 och 1.6 bensin som jag tänkt mig. Sett dessa på blocket: http://www.blocket.se/varmland/Volkswag . 14&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Volkswag . 14&w=3 http://www.blocket.se/alvsborg/VW_golf_ . 14&w=3 http://www.blocket.se/sodermanland/Polo . 14&w=3 http://www.blocket.se/horby/Volkswagen_ . 14&w=3 http://www.blocket.se/malmo/Volkswagen_ . 14&w=3 http://www.blocket.se/skaraborg/Vw_polo . 14&w=3 Nån som har några synpunkter på de jag länkat till ovan vad gäller pris osv.?



Svar på inlägget: Köpråd bränslesnål andrabil max 25K



bränsle snål beror på hur bilen kommer köras, e det bara stadskörning så e 1.4-1.6 bra men ska det va pendlar bil som ska gå en hel del motorväg så är kanske en 1.8-2.0 bättre val. vrf inte kika på en 1.9 diesel? typ denna http://www.blocket.se/jonkoping/FYND_VW . 15&w=3



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka