Volvo V70 Bi-fuel 07, Köpråd!

Diesel behöver jag inte då jag kör drygt 1200 mil per år. Dock drar ju en diesel inte så värst mycket, men det blir inte så mycket billigare än bensinaren, Då skatten på dieslarna är så grymt höga. Alternativet är en Etanol eller gas då det är billigare att äga dessa bilar. Gasen är ju bra då den kostar här hemma 9,60 km3, och vad jag har fattat så ska inte gasen dra så värst mycket heller. Etanol är jag riktigt intresserad av med, Men vill inte lägga 200 000:- för en V70 2,5FT.



Svar på inlägget: Volvo V70 Bi-fuel 07, Köpråd!



Gasbilen har inge större fel i sig, är tanken som kan bli skadad pga sitt lilla nedskjut ( kör du offroad, skyll dig själv) och gasregulatorn. Pajjar denne så har du en kostnad på ca 15000 tusen för byte ( gjort på rejmes). Kör själv en 06:a och är mycket nöjd med den. Går billigt och bra. En grej är att slå ett öga på servicarna när dessa är gjorda.


Generell felsökning?


Gasregulatorn bör man ju kunna byta själv. Bör la vara nästan samma sak som en Bränsleregulator. Köra slut gasen, ta isär ledningar och byta :


Det är tryck testningen som blir litta jävlig;) tog min på garanti:) köp min v70 vetja :p


Haha, vilket sammanträffande Har nämligen varit lite spekulant på din V70. Den finns ju på blocket!


Jajamensan:) måste sälja den pga husköp:( för jäkla go bil. Det är med en tår i ögat, har ju lagt en del pengar på den med:( men är du sugen så är det bara å ringa så löser vi nått:)


Men hur billigt går egentligen en BiFuel? Vad blir milkostnaden jämfört med att köra på bensin? //Brådhis



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka