Köpråd : Saab 9-5 Vector 2.3t SportCombi

hej jag funderar på att köpa en Saab 9-5 Vector 2.3t -05 SportCombi från en bilhandlare.. den är fullt utrustad Automatlåda m.m (Tom inbyggd navigator) Den har strax över 12 000 mil på mätaren. Så min fråga till er är vad är den ungefär värd.. dom vill ha 84000 kr för den. Har hittat några 07or med mer mil och mycket mindre utrusting för samma peng.. Så vad tror ni? Har tänkt att ha bilen ett längre tag. Edit: Frågade om service på den och den ska servas ganska omgående! Vet någon vad en 12000 mila service kostar på en sådan bil?



Svar på inlägget: Köpråd : Saab 9-5 Vector 2.3t SportCombi



Den känns spontant som för dyr, 65-70.000:- känns som ett mer rimligt pris men det känns tveksamt att dom går ner såpass? Valet mellan mycket utrustning eller nyare bil är en annan fråga, personligen hade jag dock valt utrustning särskilt i det här fallet när det är en facelift och inte en helt ny modell du får om en 2007 införskaffas.


SOm Rq nämner: Dyrt! Skulle nog säga: Tooookdyrt.


Var lite så jag med känner.. men bilarna här uppe i norrland är oftast lite dyrare. Men har hittat modeller med lite mer mil, lite mindre utrustning för närmare 75 000. Men vela kolla hur det låg till med all utrustning.


För dyrt håller jag också med om, du bör på privatmarknaden för 10k mindre hitta en fullsmetad Aero istället runt samma miltal, MY2004-2005. Också dom snyggaste innan faceliften.


som ex, även om det inte är Norrland direkt. http://www.blocket.se/blekinge/Saab_9_5 . 11&w=3 http://www.blocket.se/jonkoping/Saab_9_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/ystad/Saab_9_5_2_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/ostergotland/Saab . 11&w=3


Oj det var mycket bra pris på Aeros.. ska se om man kan fixa nån att köra en lite till så



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka