Köpråd, s4 vs s6 2.2t audi

Vilket bil hade ni valt? http://www.blocket.se/gavleborg/Audi_S4 . 11&w=3 eller http://www.blocket.se/jamtland/Audi_S6_ . 11&w=3 ? om vi säger att priset är ungefär det samma. priset är runt 30 000 per bil.



Svar på inlägget: Köpråd, s4 vs s6 2.2t audi



eko eko eko=) Vilken känner ni att den är mest prisvärd, och värd att bygga på o långa loppet.


s4an. S6an hade ju mera småfel. S4an har gått mindre och är billigare. Du har inte möjlighet att "känna" på dem?


Jo, tänkte ju åka och kolla på båda.. men ena är i gävle, andra i åre... är en bit S6an har ju mer bling bling, och är nyare bil i alla avseenden. men s4 som du säger, verkar mer potent. Svårt läge


Eller så tar man båda? Haha nä det går ju inte. Men är inte "4-serien" typ "sportigare" och 6-serien lyxigare? Alltså rent allmänt. Annars kan man ju gå på magkänsla? Vilken bil det nu än blir så lär du iallafall bli nöjd!


jag skulle valt s4an utan att tveka mest pga av att du kan låsa bakdiffen på dessa det går inte att göra på s6an, sen såg s4an sjukt mycket finare ut.


Läs annonsen igen. S4,an är inte i Gävle, den är i Söderhamn... Men ska du trimma bilen eller vad? Isf så är kanske S4,an att föredra om du ska lägga starter o dyl, annars kvittar det. S6,an ser ju modernare ut och har bättre bromsar (Jag ser att bromsarna på S4,an är utbytta, men ser inte om det är vanliga 100 bromsar han satt dit eller om det är 94,ans S4 bromsar)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka