Köpråd: Bmw 525i 1991 24v Positivt & Negativt?

Tänkte införskaffa en Bmw 525i 24v 1991a ej vanos. jag vet inte speciellt mycket om just den modellen så det är därför jag skulle vilja veta lite positiva och negativa grejer om den. Lite information om bilen jag tänk skaffa. 25000 mil Lite rost (skiter jag i) motorn klockren bra lack 24v rak 6a 2.5l 192hk drar ca 1l milen. Är det något ni vet om modellen som är värt att veta så är det bara att skriva på!



Svar på inlägget: Köpråd: Bmw 525i 1991 24v Positivt & Negativt?



win win ska du ha den som brukis hade jag dock satsat på en med vanos,lite snålare kanske inte så mycket men lite iaf


jo men då blir det ju inge turbobygge isf :p


om du ska bygga turbo så får du ju ha en icke vanos


jag är bra sugen på det men får se vad plånboken har att säga :p


köp nu är skit goa bilar ... saknar min gammle bimmer trots att det endast va en 520


tysk bil. vad förväntar man sig? :p


e34an är lite speciell i mina ögon.. Speciellt inredningsvis. dem gråa tygstolarna tycker jag är de fulaste som finns... men dom motsvarande stolarna i skinn är kanske bland dom snyggaste. sen så är ac enheten underbar på dom, (är dock ganska ovanliga på 91er?)


Det är den bieg/bruna inredningen i den. Inte då dyrt eller svårt att byta till m5 inredning heller.


hyffsat skottsäker motor så länge man sköter den, men vattenpumpen är en svag punkt på dom. skovelhjulet på axeln släpper, då cirkulerar inte vattnet alls, eller mycket dåligt, vilket gör att motorn kokar och toppen spricker/toppackningen går.






www.autopower.se ---> begagnat guiden ---> e34, där kan du läsa lite mer iaf


Billiga delar.. Ska du bruksa den rekommenderar jag att du köper en med vanos. Drar mindre soppa och lite bättre bottenvrid. Vanos eller icke vanos är skit samma när det ska monteras turbo. Funkar med vilket som.. Provkör den.. och kolla kopplingen.. Ska inte vibrera, dra snett eller härja på annat vis.


frågan är, är det värt att byta den mot min scirocco?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka