Köpråd Volvo v70 GLT -98

Blev erbjuden o köpa en volvo v70 GLT 19700mil och nybesiktigad med blankt papper denna veckan för 14.500:- Den e solid mörkblå, ingen rost, manuell med audiopaket o elhissar fram o bak m.m Kamrem bytt vid 11500 mil -04 och tror man går efter tio år eller 15.000mil? Full stämplad servicebok.. Behöver inte bilen igentligen men frågan e om de e ett bra pris kanske som vinterbil eller nåt! Ska jag slå till eller ej? vad e de o tänka på? Tänkte kanske ha den över vintern o få tillbaka pengarna i feb.mars!?



Svar på inlägget: Köpråd Volvo v70 GLT -98



Få pengarna tillbaka lär du definitivt få. Men om bilen är ett klipp är ju svårt att avgöra om man själv inte sätt den. Jag skulle slå till. Min far köpte en som gått lika långt för 10k, vi kände säljaren och han behövde snabba pengar, inte ett stenskott på bilen, ser ut som ny nästan.. Så är den fräsch skulle jag slå till, är den halv/hel rutten så ere bara skita it.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka