Köpråd: SUV/Familjebuss

Budget: 30-40 Finns ju en del olika tillverkare som erbjuder dessa.. har tittat en del på t.ex Crysler Voyager 00-02 orna.. Hur är dessa bilar i drift? mycket problem? törstiga? all hjälp uppskattas enormt.



Svar på inlägget: Köpråd: SUV/Familjebuss



Här var det dött Sägs ju vara bra komfort, vilket det alltid är i amerikanska bilar. Bra utrymmen om du har familj eller behöver lasta! Dock vanligt med havererade automatlådor och läckande topplockspackning...


Morsan hade en Chevrolet Trans Sport -98 i 4-5 år, drog 0,85 och var bekväm att åka i. 3,4L V6 på 185hk och automat. Hade väl gått 18000 mil på slutet utan att den strulade något nämnvärt, och den var mycket praktisk. En rätt trevlig bil faktiskt. Torkaren på bakluckan kärvar lätt fast om den inte används dock.


Voyager har väl problem med rosten? Eller kanske är vissa årsmodeller


Chevrolet Astro men då e de säkrast å köpa minst 2 utifall att. 4.3 l v6 och extremt bekväma att åka i men precis som blazer s10 så kan elsystemet strula.


Gillar inte Voyager, vet inte varför men gillar bara inte den. Dock så är ny Lancia Voyager riktigt fin men den ligger över TS budget. Jag skulle valt Avensis Verso


Sant Nästan alla Voyagers har rost dock inte nyare modeller.


När det gäller Chrysler Voyager så är det en ny generation från 01 och uppåt. Jag har en Chevrolet Trans Sport och tycker det är en trevlig bil, som alla gamla bilar (även "nya" för den delen) så finns det en del att se upp med. Jag skrev en del om det i den här tråden:http://www.usabilforum.se/viewtopic.php . a70028c548


För upp till 40.000:- finns det inte många SUV att välja mellan som har en personbils komfort, säkerhet och ekonomi. Det finns desto fler bussar att välja mellan, men om du inte kör sju personer regelbundet tror jag inte att det är rätt typ av bil för dig. En stor kombi är bättre på de flesta punkter, och fem personer sitter bättre i dessa än i en buss. Sju personer sitter dock bättre i en Voyager eller liknande än en kombi med två extra sittplatser i bagaget (Sju totalt), men som sagt kör du inte regelbundet med många passagerare tycker jag kombin är en bättre kompromiss. Voyager, Transporter, Astro, Caravelle, HiAce med flera har inte hög komfort, dom är bullriga, stötiga och klumpiga om du frågar mig. Bland annat Volvo och Mercedes har modeller med två extra säten i bagaget, jag hade valt någon av dessa om du bara stundtals behöver sju sittplatser.


Voyager har väl problem med sina lådor också. Eller var det bara den första generationen? Chevrolet Trans Sport är faktiskt riktigt skön bil att både köra och åka.






De värsta problemen med automaterna på Voyager löstes i generation IV som kom 01, men även de lådorna slits ju som på alla gamla bilar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka