KÖPRÅD: Audi a6 2.6 avant -1995

har hittat en a6 2.6 avant 1995 som rullat 23.000mil automatlåda och importerad 2001. ska inte vara några fel på bilen förutom att klimatanläggningen strular lite men det är inget problem! i övrigt hur är bilarna och vad ska man kolla/tänka på ? det är inte mycke pengar för den ... 6000kr får ja ta den för. besiiktigad till sista dec 2012 och skattad. sitter en ratt i den från en audi s6a kom gärna med synpunkter ska kika på den ikväll!



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Audi a6 2.6 avant -1995



Framvagnarna är dålig på dessa bilar och 2,6L motorn drar väldigt mycket soppa. Men förutom detta så är det bra bilar. Lacksläpp är är standard på framskärmarna bara så att du vet


Skulle snarare säga att det låter som om du pratar om en A4 med de problemen Av de 6 c4-kärrorna som varit/är i familjen har ingen haft problem med varesig framvagn eller lacksläpp (vi KAN ju dock ha haft rent galen tur) C4-skärmarna rostar dock helt galet (felkonstruktion). 6orna har en tendens att läcka olja vid ventilkåpepackningarna Dock en väldigt långfärdsbil


okej okej... ja som sagt inte mycke pengar för den men ett tag kan den ju få hålla :p ska använda den att åka till och från jobbet mestadels och även en del fisketurer. annars åker vi passat 1.8t som funkar utmärkt men den har sambon beslagtagit.


Känner flera som kör a6 och framvagnarna verkar inte vara så mycket bättre än till min a4 b5


Tror du pratar om c5 framvagnen. c4 och bakåt är det knappt någonsin problem med. Mvh Tommy



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka