Köpråd golf

är i färd med att köpa ny bil... har tittat på en golf 5 som gått 4500 mil för 125000 eller en golf 6 som gått 7500 mil för 146000 båda med blue motion diesel... vad tror ni spontant? och vad är den stora skillnaden mellan dessa modeller?



Svar på inlägget: Köpråd golf



Personligen tycker jag då Golf 6:an är bra mycket snyggare att titta på än Golf 5:an. I standardutrustning så har ju 6an följande (som 5an inte har, i grundutförande ska dock tilläggas); Knäkrockkudde Kylt handskfack (inte på MultiFuel och mer användbart än man kan tro på sommaren) Climatic, halvautomatisk (inte heller här på/med MultiFuel) Färddator och yttertempmätare Dock ska det väl tilläggas att 5:an med BlueMotion har; Färdator Plus med uppväxlingsindikator och ex.vis sportchassi (sänkt ca 15 mm) Golf 6an med BlueMotion har dock ex.vis ; farthållare,, lädersportratt, 3-ekrad med multifunktion för radio och färddator, mittarmstöd, radio RCD 310 med CD-spelare 4 x 20 W och fyra extra högtalare bak. CD-spelaren kan även spela mp3-filer samt AUX-ingång i mittkonsolen , start-stopfunktion och växlingsindikator Detta är som sagt då grunderna, och det är möjligt det är lite annorlunda till på diesel. Sen skiljer det ju givetvis mellan olika utrustningspaket Personligen skulle jag köpt 6an, den har visserligen rullat lite mer, men är trots det en nyare bil, en snyggare bil (i mitt tycke) och lite mer utrustad. Men, nu är det inte jag som ska ha bilen utan du. Vilken känns bäst? Oavsett ålder osv på slädarna, så är iaf jag av den åsikten att en bil ska kännas "bra", och vilken som känns bra för dig, ja, det vet ju bara du (och med "bra" menar jag mest känslan när man sätter sig i den)


Tack för svaret... Blev en golf 6



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka