Köpråd focus rs

funderar på att byta ut min oranga focus st, men vet inte till vad. Funderar på en focus rs, eller en bmw 325:a. La ut min focus för intressekoll på blocket. Rs:n ser ju roligare ut, även om 325 an har alla tillval som går att få. hmm va skulle ni valt?



Svar på inlägget: Köpråd focus rs



RS:en helt klart. Fantastiskt härligt ljud och godis för ögonen.


Håller med, grym kärra!


Det är ett ytterst knepigt val, jag antar att det är en 325i E9x du tänker på och den är inte jämförbar med en Focus RS på något vis, du ställer en hyfsat pigg vardagsbil mot vad som snudd på är en sportbil. Jag ser ändå inte valet som helt självklart, skall du använda bilen till vardags är BMWn trots allt enklare att leva med. Focus RS är dock den bästa kompromissen, jag tror du får gå upp till åtminstone 335i för att ha en E9x som går att jämföra med RS när det gäller prestanda och trimmöjligheter.


ja jag vet knepig jämförelse. jag vill ju ha en rolig bruksbil rs:n dök upp bara för att jag kunde byta jämt med den, men jag skulle lika bra kunna sätta i chip i min nuvarande eftersom det är samma motor. bmw 325 msport är oxå helt ok att köra som bruksbil, fördelen är att det är diesel och vi kör ganska mycket bil. men vi har redan en 320 xdrive msport så det blir ju ingen ahaupplevelse. ser likadana ut i invändigt. och sen måste jag ju lägga 250 till utöver min St som är till salu.. hmm bilaffärer är aldrig bra affärer! bara roliga!


Byta jämt mot en RS med din ST??? Samma motor, nja inte direkt. Smidd bottendel, grymt mycket större och bättre snurra, bättre kammar, bättre luftintag mm mm. Pilla in lite mjukvara i RS:en istället så blire 350 Hkr. Avgassytem, spridare, luftfilter, intercoolet och mappning och så har du 420-430 Hkr.


ja nu var det en begad rs som dök upp, därför var det endast byte ja jag är ju tjej så jag vet ju inte så mycket om motorer men jag får tydligen läsa på om rs:n. jag tror 300hk räcker för min del, pendlar ju mest med den till jobbet. visst är det kul och ligga först i kön istället för sist, men man måste ju fan byta däck så ofta..


Hehe ok Men du kunde alltså byta jämt mot en begagnad RS med din begagnade ST? Låter nämligen helt otroligt i mina öron.


japp, hans hade gått 2000mil mer än min, samma årsmodell nya skiljde det ju bara 50000kr, jag hade ju köpt en rs då men det fanns ju bara 3dörrars. och med småbarn som ska in varje dag så kändes det jobbigt. nu är de ju större så helt ok. det är ju det eftersom priset är så billigt misstänker man ju hur den är körd..därför är det ju egentligen bättre för mig att att "justera" min egen bil till roligare hk. eller byta till bmw. vore skönt o slippa lackproblemen ford har. spelar ju ingen roll, har man en ny ford släpper klarlacken och är de 3 år så rostar dörrarna..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka