Köpråd: Bensinsnål bil.

Tjena, letar efter en bensinsnål bil för ca 30-40k. har tittat på peugeot 107 och volkswagen lupo. Vilken rekommenderar ni ? Tack på förhand



Svar på inlägget: Köpråd: Bensinsnål bil.



Har bara kört Lupo en gång och det var halvkul. 107:an rekommenderar jag! Pendlade 6+6 mil om dagen i en sån i någon vecka. Duger gott! Citroen C1 och Toyota Aygo är för övrigt exakt samma bil. Bara lite detaljer som skiljer.


VW Polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza... Audi A2 med 1,4 liter bensinaren körde jag runt på ca 0,52l/mil i snitt. Min C1:a jag hade snittade jag faktiskt 0,42 på en tank. A2an är dock dyr i försäkring. När du säger 'bensinsnål', vad är snålt för dig? Övrig utrustning du vill ha (farthållare är bra för förbrukningen om du kör mycket motorväg), någon storlek på bil du föredrar? Något favvo-bränsle?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka