Citroen c5 -01 finns de splitters att köpa någonstans? och slutburk?

Tja tänkte styla till en c5 -01 som jag fått. Den är hur fin som helst förutom att kammen hoppat och några vippor har gått av. Bara jag får igång den tänkte jag ha den som glidarbil i sommar och på längre färder då den går otroligt skönt ist för mina 2st volvo 200 bilar..... Funderar då om man kan sätta dit splitters så den ser lite argare ut. Har hittat tilläggsspoiler men de blir för lågt och dyrt att hålla på med... Kanske finns det nått litet att sätta bak också? Sen undrar jag också om man kan (finns det?) smacka på en dieseljaps eller nått som ger lite fränare sting i ljudet. Inget som låter för häftigt men inte heller helt tyst som den är idag. Bilen är i övrigt helt struken. inte ett fel-rost eller repa på den. Vill att grejerna skall vara "bolt on". vill inte hålla på att skära och modifiera för att det skall passa. Kanske man monterar en liten dump-ventil i framtiden om man gillar bilen och ska ha den kvar.. Tacksam för svar och håna mig går bra. Den som gör de växer nog upp en vacker dag också



Svar på inlägget: Citroen c5 -01 finns de splitters att köpa någonstans? och slutburk?



Koppla inte in ljud i den iaf. Det gjorde jag i min gamla Citroen C5 -01 Första som hände var att bagageluckans låsmekanism öppnade sig titt som tätt när man körde, så man fick slänga igen den varje gång efter man kört för att kunna låsa. En natt så blev den dock inte riktigt stängd (egentligen ska den inte kunna låsa sig om inte allt är stängt) men då hamnade den i något mellanlåsläge, och låste&låste upp sig HELA natten. På morgonen var centrallåset bränt, huvudatorn var också bränd (kostar 6000 ny). Slutade med att jag sålde bilen med en förlust på 16 000 efter 6 månader. Så akta dig för franskt och byten av elektriska prylar.


Splitters har jag aldrig sett, slutdämpare däremot brukar finnas på tyska Ebay. Remus och Devil bla. Dumpventil? Vad är det för motor?


det är en 2.2 HDI motor. den är chippad till 170 hk, och har nu bytt vippor, packningar mm. står i väntan på "sista check" hos verkstaden innan de får starta den (vill att de skall dubbeklolla så kammen står rätt och spänningen är som den ska). Dumpventil måste väll ändå finnas? coolt å ha på en diesel iaf Har alltid kört med ISO kablage ämmnade för bilen man sätter ljudet i. tänkte isf bara plocka i en liten 10" med inbygt steg lite diskret i bagaget. Iofs fick jag löda på en ISO på 245:an då ingen adapter fanns. men de va bara å mäta sig fram.... har hittat en sida som säljer lite krimskrams. man vart ju sugen på vindavvisare nu iaf.. här är en länk till sidan. http://www.tuning-in.eu/window-visors-c . -rear.html Va tror ni? safe att beställa?


Finns dumpventiler till diesel men på den motorn är det som att be om bekymmer att börja mickla med sånt. Det mesta är övervakat via sensorer och särskilt allt runtikring turbon. Upptäcker bilen nåt som inte stämmer så svarar den med att gå ner i nödläge och det är sjukt irriterande.


ja man får väll kanske ta och höra med citroen själva va de tror om saken.. går de inte så går de inte..


Skruvat mycket med den där, bara att lura bilen att det fortfarande sitter partikelfilter på den var rätt klurigt.


Dedär kommer jag möjligen återkomma till dig om! sitter de dump på din ralleycittra nu eller? Såg precis att du har ju en likadan förutom att min är Grön å har 2 hella fram ist


Nope, nån bögvissla blir det inte på min. Mycket grejor gillar jag med bilar men inte dumpventiler på bilar som inte behöver det. Om nån annan gillar det så får de ha det.


Tycker bara de vore coolt å fixa mä en bil som kommer bli ovanlig och "svår" att ordna för andra också. De flesta ska ha en pysande saab eller en frän bmw att åka runt i å va ball. Ja har vart där. Va inte så kul längre, när de började dyka upp liknande bilar sen.. Därför tänkte jag ta detta projektet till verklighet den användas i vardan, och såklart vara lite roligare att ha.





Mjo, fast dieseldumpar kostar ju lite väl mycket oxå.


fick bilen.. Därför jag ja ge en slant..


Det var billigt! Själv lägger jag hellre cashen på ljud inne i bilen.


kolla in detta! så ska de vara http://www.youtube.com/watch?v=uqDnbVFScYQ varkar nästan va en lätt "fix"..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka