Borttagning av handtag till vw skuffen Passat variant -00

tja! har konstaterat att ställmotorn till centrallåset i skuffen är paj så jag ska byta den! samtidigt så ska jag fixa rosten under handtaget på utsidan av bakluckan (Passatsjukan) men jag får fasen inte bort handtaget!!!!!! vill ha bort hela alltet på insidan så jag kommer åt att byta ställmotorn. 1. är ställmotorn ja ska byta så den är skruvar från "fel" håll 2. den svarta plastramen som gör att man öppnar skuffen med handtaget på utsidan. de är den j****n jag inte får bort från själva handtaget på utsidan? har bändit loss den från clipsen på handtaget men sitter endå ihop på nåt sett?!?!? köpte en haynes bok å där står de de mesta om skuffen men inte hur man gör detta!!!!! hållt på vid 5 olika tillfällen men inte lyckats! de e alltså detta handtag jag ska ha bort på utsidan tacksam för hjälp då jag inte kan låsa skuffen å har inget garage att stå i! mvh//Johan



Svar på inlägget: Borttagning av handtag till vw skuffen Passat variant -00



någon vänlig som kan hjälpa mej?


inte nån som har tagit bort skuff handtaget på en passat? någon måste de va de vet jag=)


fick du till de? har samma problem ja


Har även samma problem jag... har fått bort själva plastkåpan. (bild nr 2) Problemet är att sen får jag inte isär resten... jag ska flytta över allt från min gamla bagagelucka till en rostfri.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka