Fälg hjälp!!

Tjenare! Har suttit och funderat ett tag nu och räknat massa et och bredd å allt möjligt! Pga att ja undrar hur det skulle passa med ett par Mk18 på en saab 9-5, vet en som har dom på en 9-3, och har nu tröttnat på stt räkna och undrar om det är ngn i närheten av Trollhättan eller Göteborg som har några liggandes eller vet ngn som har, som kan vara jättesnäll och låta mig bara testmontera en fälg. vore as schysst om ngn kunde vara så snäll! Med vänlig hälsning Kalle!



Svar på inlägget: Fälg hjälp!!



ET på 9-5an är väl 49? och på mk18, är det väl typ 6 eller 8? kommer ej att passa!


E fullt medveten om det Vet att det inte kommer passa så att det blir fullt lagligt eller fullt funktionellt, men det va inte de jag va ute efter vill bara testa utan att behöva köpa fälgarna för 10 lax Här är ju en som har dom på en 9-3 och ser inte dumt ut! http://www.oijoij-society.com/viewtopic . p;start=10 Med vänlig hälsning Kalle





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka