Sportrattar? Hjälp!

Min nuvarande sportratt! men inte så fin! skulle vilja ha Lite råd på sportrattar Har MOMO NAv Men vill ha någon bra sportratt som är inte för dyr max 1300 kr bra märke och skön att sladda och använda vid vanlig köring! Är inne på dom här! http://sportstolen.se/sportratt-mph-rac . -1262.html http://www.stylingwebben.se/bil-styling . ratt-devil http://sportstolen.se/sportratt-i-mocca . -1782.html Men även sparco! men sparco är svårare att välja mellan! tar jätte gjärna mot tips!



Svar på inlägget: Sportrattar? Hjälp!



Min nuvarande ratt jag köpte är faktist ifrån biltema. 500kr. riktigt skön och djup. kör både brett ochnormalt. om än att det är budget så känns den likvärdig de dyrare modellerna. enda nackdelen är väl den ofantligt fula tutknappen och den passar bra på momo navet då den har 70mm bultcirkel!


Har du någon bild på den?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka