Fälgtips inför sommarn!

Behöver tips på fälgar till min vita 940! Har funderat på att faktiskt köra med min tokhärliga sugis i sommar men jag kan ju inte åka runt på plåtisar! Och absolut inte ett par breddade Mk18 är inte att fundera på eftersom jag helt enkelt inte tycker att de passar på en 940. Har funderat på R fälgar med de är nästan för "vanliga" anser jag Har tänkt att behålla bilen rätt så orörd när de kommer till annan "styling" så sänkning fälgar och putsning samt vita blinkers får duga fint Så ge mig nu era tips om fälgar och storlek samt hur mycket man borde sänka utan att de ser dumt ut till en vit 940! Tack i förhand



Svar på inlägget: Fälgtips inför sommarn!



Eiker "polaris kopiorna" passar helt okej på en 940.


Om du varken vill ha MK18 eller R-fälgar så kvarstår väl Polaris(Eiker) och Super DTM då. Polariskopiorna Eiker är väl även bredare än originalen om jag inte minns fel.


Eiker är 8 breda om jag inte är helt ute och cyklar


hmm, gillar ju lagomt med ditaljer som super dtm har. Polarisar vet jag om men de är väl lite... meh.. Tänkte om någon visste om någon fälg som inte jag kände till


Frågar du mig så ska man hålla sig till etablerade ikoniska fälgar och original tillbehörsfälgar, de passar bäst. Finns alltid undantag givetvis. Men isåfall finns de inte så mycket okänt! Polaris är ju den mest stilrena fälgen mellan dem två. Polaris/eiker är 17" medan Super DTM oftast är 18".


såg en 940 med dem här fälgarna. Det vart riktigt snyggt faktiskt, vet inte vad dem heter dock. Men det är volvo original/tillbehörsfälgar, 18-tums..


Medea heter dom. Finns både original och som kopior. //Brådhis


Skaffa spacers som ändrar till 5/114,3 och släng på ett par ROTA fälgar


Om jag har polaris fälgarna, vilken profil på däcket ska jag ha då? Tänk på att jag bor mitt ute i skogen med dåliga vägar och allt över 18 tum vore döden för mig även hur mycket borde jag sänka aset?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka