Plastidipa tak mattsvart eller kolfiberfoliering?

Har lite tankar på att antingen dipa taket mattsvart eller köra kolfiberfoliering.. Dipning klarar jag av själv, men foliering får någon som kan göra.. Vad hade varit snyggast på min bil tror ni? Och har någon något tips på nån firma/person som kan foliera i göteborg?



Svar på inlägget: Plastidipa tak mattsvart eller kolfiberfoliering?



Tror nog en svart dippning skulle vara snyggast eftersom att du har massa andra svarta detaljer och fälgar på bilen:)


Precis min tanke funderar även på att dipa emblemen isåfall.. det jag dock undrar är hur många burkar som skulle gå åt..


Skulle se riktigt bra ut, men tyvärr vet jag inte hur mkt som behövs


Dippade taket på min golf 4 vart helt ok med 1.5 burk men 2 burk så blir det nog kanon :p


Ok, tänkte beställa typ 4 burkar iaf


Jo lika bra att ha för mkt än förlite, komihåg att skaka burkarna helatiden :p


kan väl lika väl lägga mattsvart folie på taket isf.


Foliera mattsvart om du tänkt det, eller blank kolfibervinyl! Plastidip på spray burk brukar ge en väldigt grov yta


Blir troligtvis foliering på taket. Men vet inte om jag skall ta matt eller blank svart.. allt annat på bilen som är svart är blankt så kan nog bli nice med blankt tak.. emblemen kommer dock bli matta.. Vad tror ni om detta?





Skulle säga blank! Den blanka vinlen är riktigt snygg men frågan är hur pass tåligt det kommer att vara mot repor! Men det är ju inte så mycket pengar i det hela om du måste göra om det om något år.


Min röst på frågan är foliering. Använder du folie av bra kvalité så håller det mycket bra, och blir inte repig lika lätt. Se till att du köper folie som är gjord för ändamålet.


jag röstar för kolfibervinyl på ditt tak då det skulle bryta skönt mot det vita samt dom andra svarta detaljerna på bilen..känns för kladdigt med svart överallt.. kolla min förra s80t6 carbon knight för hur snyggt man kan göra med kolfibervinyl på en bil :-) Jag har lagt en del vinyl och kan säga som så att med tålamod,ren bil samt några extra händer så lägger du vinylen själv och det blir kanon.. firma brukar ta hutlösa summor för något som är så enkelt att göra själv..våga o vinn..


Ingen i gbg som vill foliera för mig?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka