Laga små bucklor själv?

Upptäckte idag en buckla på min 306, mitt på vänster bakskärm. Den är ytterst liten och syns enbart om man synar bilen noga från exakt rätt vinkel i solljus. Inget jag som förare tänker nämnvärt på, vetskapen om att det finns en buckla har man ju dock hela tiden, vilket även det är ytterst irriterande. Då där inte finns färgrester samt att jag aldrig parkerar där det finns minsta risk för dörruppslag så vettefan hur bucklan uppstod. Finns det något sätt att själv fixa dylika skador på bilen? (Ska försöka fixa bild imorgon när det är ljust...)



Svar på inlägget: Laga små bucklor själv?



Beroende på hur bucklan ser ut, så finns det ju lite olika sätt att fixa till den. Om bucklan knappt syns, och mest bara är en inbuktning så torde det ju gå, om man är lite händig, att med en tillräckligt bra sugpropp helt enkelt dra ut bucklan, såvida man inte kommer åt inifrån och kan trycka ut den. Risken är ju dock att man till exempel tar i för mycket när man drar ut bucklan, eller liknande.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka