Egen nummerplåtsbelysning

Är det någon som har bra ideer kring hur man kan fästa lampor så dom lyser på nummerplåten? Finns inget kvar av original så detta måste vara litet och smidigt! Min tanke var detta dessa från Biltema, fästa dem på varje sida och sätta LEDs i dem. Andra förslag?



Svar på inlägget: Egen nummerplåtsbelysning



Vet bara att man måste kunna läsa nummerplåten från 30 meters håll enligt polisen,vet för dom har kommenterat min kärra


http://diodhuset.se/diod-led-belysning- . p-s1%2F422 Lacka huset i bilens färg så smälter det nog in rätt bra (Antar det är till polon?)


Jo det är till polon, men den ser lite klumpig ut från diodhuset!


http://www.gooffroad.se/belysning/ovrig . -bult.html


Åk till närmaste VAG handlare och köp nya orginal måste väl vara det enklaste. Kan inte kosta mer än nån hundring per sida.


Annars bör väl en diodslinga vit funka fint? Borde väl vara lagligt eller?


Plåten är flyttad! Finns ingen plats för en list, då måste jag även tillverka någon form av fäste till den och är lite osäker på hur det kommer att se ut! Så här sitter den monterad nu!


borra 6 hål i skylten och sätt dit vita dioder


jag hade bockat en aluplåt som ett "uppochnervänt U" och satt LED-list i den och monterat i ovankant av regskylten, litet, diskret men full belysning..





fan du han före :-) tänkte samma sak :-) borde kumna bli väldigt diskret


Jo har tänkt på det jag med, verkar som bland som enklaste och smidigaste lösningarna! Bara poppnita fast den i nummerplåten!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka