Snygga Saab 9-5 Sedan

Hej. Jag äger då en Saab 9-5 -01 Sedan. Letar efter projekt på garaget / tips på saker jag kan göra med bilen. Jag har verkligen ingen aning på hur jag kan styla bilen för att den ska bli snyggare, både simpla och lite mer komplexa "ingrepp" både utvändigt och invändigt Är förövrigt supernöjd, men vore kul att ha något att se fram emot att göra med bilen / bara kolla runt på snygga saabar haha.



Svar på inlägget: Snygga Saab 9-5 Sedan



Om jag var du så skulle jag försöka hålla bilen så original som möjligt, din bil ser väldigt fräsch ut och nästan så snygg som en 9-5 sedan kan bli i mina ögon. Annars hade jag nog lagt lite pengar på att få lite mer hästar till den Edit: Har du kunskapen så har jag sett flera 9-5or som har lackerat de svarta listerna runtom bilen till samma färg som lacken, ser riktigt läckert ut!


Hejsan! Jag valde under en längre tid att hålla mig till originalet då även min lack mer eller mindre var felfri, trots att de är en 98. Men sen kom de en dag då de vart beslutat att de var dags för lite nytt, så den folierades och vart då mattsvart Dessvärre har de inte gått mer än en vecka och jag fann idag en reva i folieringen, olycka eller avundsjuka, de vet man aldrig.


Hej Jag skulle säga, leta -04 aero front, och eventuellt bakdel Och 9-5 hirschfälgar för stilren look. Komplett hirschpaket är snyggast, men svårfunnet. Lycka till med en fräsch saab.


Dom är ju snygga original men det jag tycker är: Bort med lyckttorkarna (om dom nu är kvar), på USA blinkers (höjer alltid utseendet), måla oken och lacka listerna som tidigare har sagt. Nya nummerplåtar utan S märke blir finare också, med en snygg skylthållare. Var det jag kom på iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka