Volvo Emblem till R-fälgar

Uppdate ! Har kommit en bit påväg! Just sånna är jag ute efter någon som vet vart man kan köpa dom? Eller någon som har? liggnades? Uppdate ! Nu när våren kommer. Så beställde jag nya centrumkåpor till mina R-fälgar men dom var förstora:/ Här har ni en bild som ni ser skillnaden på! Den stora har en diameter på 62mm och den gammla som är till mina fälgar är 56mm i diameter! http://www1.garaget.org/gallery/images/ . 2cbeac.jpg Någon som har något tips? Vart kan man köpa dom ? Hej Undra om detta är Äkta R-fälgar? Dom ser kantig ut, men R ser lite konstigt ut! Volvo Emblem till R-fälgar Har kollat lite överallt på Internet, butiker, blocket, Tradera Söker Centrumkåpor med "Nya" Volvo emblem till min R-fälgar. Mina centrum kåpor som sitter på nu är ca 60mm i ytterkant. Någon som kan länka en bra sida att skicka efter:) Mvh Marcus



Svar på inlägget: Volvo Emblem till R-fälgar



*HOST* http://www.vparts.se/volvo-original-cen . r-4st.html


Yes, där står ju det 62 mm. Mitt nav hål var 60 när jag mätte med sjutmått. Så tror du dom passar?


Tror dom ska passa ja. Svär dock inte på det.


Okey, hoppas någon som har köpte dom kan säga så dom passar till 100%


Dom passar alldeles utmärkt. Sen angående fälgarna så tycker jag nästan att det ser ut att vara kopior, men jag kan nog inte svära på det.


Tycker också det ser ut som kopior, för övrigt.


Det är kopior


Man ser viss skillnad. Enda säkra sättet är att ta reda på det är om Volvos märke är innanför ekrarna. Det satt på mina, så enkelt är de (:


Sen kan man även se på R:et . Sen et & cb m.m





Behöver tips på vart man kan få tag i sådan centrumkåpor? Art: 30638643


Volvo?


Jag har vparts centrumkåpor som ja tänkte ha på mina, förstora för mina fälgar. någon som vill köpa? bud!


Verkar som om de "nya" r-fälgarna har mindre centrum. Original Centrum kåpor passar inte mina nya 19" men sitter fin på min gamla 18" Men designen på fälgen är ändrad, Men jag fick det nya emblemet på mina fälgar så jag har inte letat men måste ju finnas


Ja. någon stans så borde det finns. Frågan är bara vart?


Någon som hittat volvos nya centrumkåpor till R replikfälgarna?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka