Vill höra era åsikter om detta, var vänlig släng in en.

http://www.l-m-r.se/p/volvo/740760/exte . kstot.html http://www.l-m-r.se/p/volvo/940960/exte . 95-98.html http://www.l-m-r.se/p/volvo/940960/exte . dd-on.html http://www.l-m-r.se/p/julrea/960-handta . -7900.html http://www.l-m-r.se/p/volvo/740760/bely . 45965.html http://www.l-m-r.se/p/volvo/940960/exte . delar.html http://www.blocket.se/orebro/745_med_96 . =7&w=2 Allt detta kommer kosta runt 35-40 tusen kr. ja jag har råd och undrar om det kommer se bra ut. Tycker ni det är värt att satsa på det eller inte? Vill höra ERA åsikter om det blir fint eller fult. Tack på förhand. ChristianMartinson



Svar på inlägget: Vill höra era åsikter om detta, var vänlig släng in en.



Lita i första hand på ditt eget omdöme. Det är sig själv man bygger för. Är det någon mer som gillar det så är det ju helt klart kul.


^Det stämmer, jag litar på mig sj. och jag är väldigt insatt på dessa saker. allt gäller att jag får ett klartäcken att få börja;)^ Vill bara höra andras åsikter om hur det kommer bli, samt veta om det är något mer, eller något mindre jag kommer behöva.


Ser ut att kunna bli bra med grejerna du länkat till.


Köp inte handtagskåporna! Köp riktiga istället, går att hitta billigt och det ser sååå mycket bättre ut.


"Pim_Pim" Kan du länka "Riktiga" till mig då?


Det är orginal 960 handtagen han menar


jag har lackade kåpor på min bil och visst skulle 960 handtaget se bättre ut...men dom fungerar


Såg att "dyrkjolarna" var glasfiber. Jag gjorde addon i glasfiber och dom såg för jävliga ut efter bara någon månad. Glasfiber tål inte stenskott speciellt bra. Vet inte om det kommer speciellt mycket stenskott på sidokjolarna men gör det det så hade jag inte köpt glasfiber kjolar iaf.


För det priser går det ju alltid att köpa en med alla de där delarna monterade redan typ. Men men, kul att greja själv





Tack ska ta ditt råd till godo!


klart det alltid går å köpa färdiga saker för det priset, anledningen att jag inte gör det är att jag just nu bara har ca 27000kr, ska jobba i sommar så jag får ihop resten, dvs. att den kommer bli klar någon gång i år hoppas jag. Och det är alltid kul att greja själv sådär på kvälls kvisten med en kopp kaffe!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka