Audi A6 Grill (Europa)

Hej! Är ute efter en ny grill till bilen. Bil: Audi A6 2.4, -05 (Sedan) Har funnit en jag vill ha. Dock två frågor om någon kan hjälpa mig med detta. Grillen jag är sugen att köpa:http://www.carid.com/2005-audi-a6-grill . 26012.html 1. Står "Fitment Notes: Does Not Fit Models with Adaptive Cruise Control. " Hur vet jag om min bil har detta eller ej? 2. Kan någon hjälpa mig hitta denna grill i Europa? - Har sökt som en galning utan resultat. Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Audi A6 Grill (Europa)



Såhär ser grillen ut med bilar som har Adaptive Cruise Control. Radarn är till för att mäta avståndet till bilen framför.


Okej! Det har jag icke på min bil. Tack för svar. Då gäller det bara att hitta den här i Europa för att slippa den onödiga kostnaden som blir. Har googlat som ett djur, var kan man hitta den tro?


Den grillen finns på ebay.com. Kolla bara så dom skickar "worldwide".


Ebay ligger väl i USA? Jag kommer fortfarande betala onödiga kostnader(Tull, moms m.m). Eller? Hur kan jag kringgå detta? (Sorry att jag är snål, men de handlar ändå om ett par tusenlappar..)


Bara om du köper av någon som bor utanför EU (skickar till dig utanför EU) Ebay fungerar ju som tradera (även om ja, Tradera numera ägs av "ebay", men iaf) Så nej, handlar du av någon i Tyskland eller England för den del, så betalar du ingen tullavgift eller moms (förutsatt att sakerna skickas därifrån)


Kanske varit otydlig i mina tidigare inlägg men grejen är att just den grillen jag vill ha, finns enbart i USA(ingenstans i Europa som jag letar efter...) Jag har googlat i dagar, sitter även just nu och söker, men finns bara i USA.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka