Mörk rosa, pearl skoda octavia?

har en skoda octavia kombi-01 som jag skulle behöva lacka om. Har idag magick black pearl lack på den, men pearl effekten är inte direkt bra längre så omlackering måste ske. Funderar på att lägga en mörk rosa på den och pearl ovanpå kanske, eller en candyfärg på kanske så det blir lite kul effekt i lacken. Några tips inför detta, och någon som har någon bra ide på var jag kan få tag på lacken? Samt någon snygg rosa nyans?



Svar på inlägget: Mörk rosa, pearl skoda octavia?



hur ser den ut i övrigt? skall du ha "styling" lack så borde du nästan ha andra fälgar, sänkning osv.. tror inte det ser bra ut annars.


sant så sant, annars är den ju orginal än så länge, men måste börja något ställe så tänkte lackeringen först då den tar längst tid. fälgar kan jag ju bara köpa o sätta på så det handlar ju enbart om kostnad och inte om tid. men tanken är att det skall vara en snygg bil, men fortfarande en bruksbil för att säga det så. familjebilar kan också vara stylade


Klart dom kan va stylade. Jag har också en smygstylad Ford= )


ja jag såg den, fin bil likadana barnstolar har vi med ^^


Jasså? Gött IF? ;]


jajjamän ^^ två stycken står intryckta i baksätet, skodan är inte så stor där bak som man trodde först =p


http://www.tipro.se/ är ett tips. Finns även fysisk butik i Kil..


tack så mycket. kan nog vara värt att ta en sväng dit så småningom då





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka