R-fälgar/pegacus?kopior/äkta?

Hej! har 4st R-fälgar liggande i källaren som jag snabbt måste sälja pga trim till min bil^^ Min fråga är följande! HUR ser man om det är äkta eller kopior? Mina är 17" och på baksidan står det germany! bil kan kanske ordnas! Tacksam för svar mvh viktor



Svar på inlägget: R-fälgar/pegacus?kopior/äkta?



Viktor, om inte jag minns fel nu, så e original ekrarna något rundare än kopiornas, plus att R:et är större oxå! kom o tänka på de efter att jag logga av på facebook! Plus att ekrarna ska vara något mer urgröpta för bromsoken på s60r/v70nR!


har hört att Ret på kopiorna har rundare formen och äkta mer rakt!? SKa ner och kolla på dem igen^^


de stämmer det med!


Original: Kopior: Kopiorna är om synes inte lika mjukt avrundade runt ekrarna, medans radien på försänkningen i mitten (vid skruvhålen) är mjukare. Största skillnanden är dock själva "R"et.


Några frågor angående äkta R-fälgar så finns de väl bara i 17" (äkta altså) och kan man köpa nya äkta r-fälgar från volvo?


Finns som 17" och 18" fälgar.


Okej, bara se så att jag fattat allt rätt, R-fälgar med "R" kom inte förrens 03 till s60/v70?


Jepp Pegasus kom inte förrän då till S60R/V70R, men det finns "R-fälgar" redan innan dess, med samma utseende, till V70R AWD -00 och innan dess var föregångarna Titan-fälgarna till 850 T-5R.


Men fanns det ett R på fälgarna innan 03?





Ja det gör det.


oh fy fan ola jag hade hoppats slippa se de fälgarna, du kunde åtminstånde valt 17" satelite istället!!!


Lånar tråden lite, är dom här äkta eller fake?


Fake


misstänkte det, vad kan dom vara värda? däcken är slut men dom är i väldigt fint skick, inga stötningar.


Är däcken slut, tycker jag att man bör gå efter nypriset per fälg och låta skicket avgöra styckpriset! Dessa fälgar finns i mängder på blocket, så vill man kränga bör man nog vara prismässigt rätt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka