Sänkning av Audi A6

Hej på er allihop! Jag köpte mig en Audi A6 3.0L V6 TDI under december månad. Och nu blir det mer gjort med bilen, Jag har mycket planer men man får börja någonstans. Får de nya fälgarna som jag beställt under dagen. Är det någon som har erfarenhet av sänkning av dessa bilar? Hur gör jag det på lättaste sätt? Hur mycket sänking är att rekommendera så det inte blir "problem"? Värt att veta är att fälgarna är 19" med 245x35 däck. Tack på förhand



Svar på inlägget: Sänkning av Audi A6



http://www.bilmodecenter.se/hr-sankning . c-262.aspx


Då hade jag istället köpthttp://www.blocket.se/boden/Coilovers_Ta_Technix_Audi_flera_modeller_45202669.htm?ca=16&w=3 Jag ringde och snackade med dom och dom hade till avant quattro. Funderar själv att köpa det.


Ah, Tack för tipsen! Det måste bli något sådant här, Jag får nästan höjdskräck i min som det är just nu


Kan förstå att du har höjd skräck. Har precis satt på samma fälgar som dig fast 20 tum och den e fan så hög så man kan sno avgas röret på plats.


Tittar man runt lite vad folk verkar tycka om TaT, så är det inget om man vill skönåka precis F.ö. plockar man hem dom själv från tyskland en tusenlapp billigare (inkl. frakt) ungefär


Ja det kan så vara. Men de va att någon länkat sänk fjädrar för 3200 och de tycker jag är ovärt mot coilovers som kostar 3800. Men vad rekomenderar du för coilovers som inte kostar allt för mycket. Och vad är felet på dessa ja länka på. Inte sköna att åka på? Går det inte att åka fort och pressa den lite i svängar eller är det för att dom inte har någon komfort?


Ja jag har inte kört med dom själv, men vad jag hört ska det bli stötigt o "jävligt" Du får ju dock ha i åtanke att ett par coilovers för 3000:- är bland de absolut billigaste du kan skaka fram. Ett par sänkfjädrar för samma pengar är inte de billigaste som går att skaka fram När det gäller rekommendationer har jag själv blivit rekommenderad att köra på sänkfjädrar om man inte ska sänka "massor" (och därför inte behöver hissa upp bilen på ex.vis vintern)


Ska du köpa fjädrar så gör du det på eBay! Beställde nyss H&R 40/40mm till min Audi och fick ge 1550:- inkl. frakt. Samma fjädrar i Sverige kostar 3200:- . 29200-3 up to 1215kg front axle weight 40mm 29200-4 from 1215kg front axle weight 40mm


Men du har inga coilovers att rekomendera jqg vet ju inte vad ts vill men jag vill ju sänka mera än 40 iallafall





Nope, då jag inte ska sänka mer än "runt 35" så övergav jag tanken på coilovers, då det kostar mer än det smakar (i mitt fall)


Har hört runt med lite kunnigt folk här runtikring hemma, Och samtliga rekkomenderar mig att köra på sänkfjädrar om jag inte ska ha bottensänkt. Också i tanke med nivåregleringen bak. Så det får bli fjädrar! 40 mm räcker gott och väl för mig Tack för alla tips


Kan man få fråga utav vilken säljare du beställde av? Tack


Skickat PM





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka